522GW Support | Nextbase NL

We maken gebruik van cookies en soortgelijke technologieën om uw surfervaring en de functionaliteit van onze website te verbeteren. Door op "AKKOORD" te klikken of verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u toestemming om alle in ons Cookiebeleid beschreven technologieën op uw apparaat op te slaan.

AKKOORD

Ondersteuning & Downloads

522GW Dash Cam

Featured Image

Below you’ll find everything from instruction manuals and firmware upgrades to FAQs and tutorials for the 522GW. Not a Nextbase owner? Visit our main site to view our full dash cam range.

{{ downloadLabels.manuals_title }}

{{ fallbacks.manuals }}

{{ downloadLabels.software_title }}

{{ fallbacks.software }}

{{ downloadLabels.firmware_title }}

{{ fallbacks.firmware }}

Videos

{{ fallbacks.videos }}

{{ item.question }}

{{ fallbacks.faqs }}

{{ item.tutorial_title }}

{{ fallbacks.tutorials }}

{{ fallbacks.certifications }}